31 серпня, весь світ згадує принцесу Діану. Сьогодні виповнюється 22 роки з дня її трагічної загибелі в автокатастрофі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Щороку в цей день сини леді Ді – принц Вільям і принц Гаррі – збираються разом. З самого ранку вони шанують пам'ять матері, переглядають фотоальбоми і діляться спогадами. Після до них приєднуються дружини Кейт Міддлтон і Меган Маркл.

Меган, згадуючи про загиблу свекруху, зізнавалася, що розридалася, переглядаючи документальну хроніку похорону принцеси Діани. На записі юні спадкоємці найяснішої особи йшли за труною.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Майбутній дружині принца Гаррі було всього 16 років. Близькі друзі колишньої актриси кажуть, що Меган Маркл хотіла бути схожою на Діану.

"Меган настільки була вражена благодійною діяльністю Діани, що на наступний день після її похорону вона з подругами організувала збір речей та іграшок для бідних сімей їх району", – сказала подруга Меган Маркл виданню The Mirror.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Дружина принца Гаррі прищеплює чотиримісячному сину Арчі любов до бабусі. У дитячій дитини розвісили портрети принцеси Діани.

Нагадаємо, екс-невістка королеви Великобританії загинула 31 серпня 1997 року в Парижі.

Нагадаємо, у мережі показали знімки скандального літака Меган Маркл і принца Гаррі: небачена розкіш.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і принц Вільям показали світу королівську скромність: "Не очікував побачити...".

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл і принца Гаррі викрили у лицемірстві, ненавидить весь світ: "застрелені еко-борці".