Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що Польща в 1939 році опинилася "між фашистським молотом і комуністичним ковадлом", чим не на жарт розлютила Росію.

Заява Джонсона прозвучала під час відеозвернення, а згодом допис про це і відеозвернення було опубліковано на сторінці політика у Twitter.

Російське посольство у Великобританії різко відреагувало на інцидент, назвавши його неприйнятним.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"80 років тому Гітлер вторгся в Польщу і спричинив Другу світову війну, але польський народ ніколи не піддавався тиранії. Ми завжди пам’ятатимемо їх чудовий внесок у боротьбу за свободу", - підписав він допис у Twitter.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"При всіх історичних дискусіях навколо радянської військової операції в східних районах Польщі (західної України та Західної Білорусії) постановка питання, при якій дії СРСР фактично прирівнюються до гітлерівської агресії, абсолютно неприйнятна", – заявили у відомстві.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Зеленський вразив подробицями зустрічі з польським колегою Дудою.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем.

Також Знай. ua писав, що президент Німеччини Штайнмайер схилив голову перед жертвами Другої світової.