Стало відомо, що у вівторок, 3 вересня, у Москві в міжнародному аеропорту "Шереметьєво" зіткнулися два пасажирських літаки. Рейс "Аерофлоту" Москва-Пекін не розминувся з літаком "Royal Flight". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Слід підкреслити, що пасажири перебували тільки на аэрофлотовском борту, який збирався летіти в Пекін. Друге небесне судно пустувало.

Усіх пасажирів евакуювали. Також ніхто з них не постраждав.

"Ну от, не встигли злетіти і врізалися", - прокоментували пасажири.

Також відомо, що рейс "Аерофлоту" вирулював на злітну смугу, а поруч буксирували борт Royal Flight. Причиною фатальної зустрічі двох авіалайнерів стала неорганізованість при буксируванні — наземні служби "Шереметьєво" щось наплутали і зіткнулися крила двох літаків.

На місці працюють екстрені служби. Літаки оглядають техніки, з'ясовується тяжкість ушкодження.

Нагадаємо, що вертоліт з росіянами спалахнула в небі і розбився об скелі.

Як повідомляв портал Знай.ua, авіакатастрофа забрала життя півдюжини чоловік.

Також портал Знай.ua писав, що страшна авіакатастрофа в Підмосков'ї перелякала росіян.