У четвер, 5 вересня, на королівську родину чекає приємна подія. Маленька принцеса Шарлотта, донька принца Вільяма і Кейт Міддлтон, вперше піде до школи. Дівчинка навчатиметься разом зі старшим братом у школі Thomas’s Battersea.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Окрім того, принцеса Шарлотта змінить прізвище. Зараз у неї династичне прізвище усіх членів родини королеви Єлизавети Маунтбеттен Windsor. Однак вона отримає нове - Кембридж. Саме так - Шарлотта Кембридж будуть називати її в школі однолітки.

Нові прізвища для школи є однією з королівських традицій. Так, свого часу папа Шарлотти принц Вільям і його брат Гаррі в навчальних закладах носили прізвище Уельс. Це прізвища від титулу їх батьків Чарльза і Діани - принца і принцеси Уельських. А Вільяму і його дружини Кетрін, як відомо, королева завітала титули герцога і герцогині Кембриджських. Тому і всі їх діти Джордж, Шарлотта, а потім, коли він підросте і малюк Луї на час навчання будуть носити прізвище Кембридж.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Водночас сина Меган Маркл та принца Гаррі не спіткає така ж доля. Адже за бажанням його батьків малюк не буде носити взагалі ніяких титулів. І в шкільних документах він буде записано так, як у його свідоцтві про народження Арчі Маунтбеттен-Віндзор.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Вже офіційно підтверджено, що у престижну приватну школу Thomas’s Battersea Шарлотту проводить вся її сім'я. Дівчинку введуть в ворота навчального закладу. Перед школою відбудеться і офіційна фотосесія.

Нагадаємо, Меган Маркл зробила жорстку заяву про свого первістка: йде по стопах Єлизавети.

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл все набридло: герцогиня зібралася наплювати на правила і взятися за старе.

Також портал Знай.uа писав, Леді Ді з того світу помирила Гаррі та Вільяма: в королівстві згадали про важливу подію.