Гігантський 12-кілограмовий кіт по кличці Біджей з притулку в американській Філадельфії (США) нарешті знайшов собі будинок.

Співробітники закладу для бездомних опублікували в Twitter пост про те, що вихованець шукає сім'ю. Запис став вірусним, зібравши понад 50 тисяч лайків і 14,5 тисяч ретвітів.

Співробітники притулку розповіли, що охочих забрати кота виявилося настільки багато, що в них полетів сайт на деякий час. Цікаво, що до цього котика через значні розміри ніхто не хотів забирати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Побачив фото БіДжея через чотири години після того, як воно було опубліковано, – розповідає новий власник кота. – Моя сім'я ні хвилини не сумнівалася у правильності рішення забрати його! У нас попереду довгий і щасливий шлях, і деякими спогадами ми хочемо поділитися з вами!".

Нагадаємо, що в штаті Нью-Джерсі (США) в лісистій місцевості виявили двоголову гримучу змію.

За словами вчених, змія не могла вижити, але їй вдалося потрапити на очі співробітникам компанії Herpetological Associates, яка займається охороною природи, вивченням зникаючих і перебувають під загрозою зникнення рептилій, земноводних, птахів і рослин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", багатовікове чудовисько подало знак з того світу.

Також "Знай.uа" писав, доісторичний монстр прибився до Криму, Нібіру більше ніхто не боїться.