Як було відомо, 38-річна герцогиня Сассекська Меган Маркл відвідала фінал Відкритого чемпіонату США (US Open) для того, щоб підтримати американську професійну тенісистку Серену Вільямс.

В мережі на присутність Маркл відреагували досить негативно, звинувативши дружину принца Гаррі в програші Вільямс. Про це пише "Daily Mail".

Слід зазначити, що 37-річна тенісистка Вільям сенсаційно програла 19-річній канадці румунського походження Бянке Ванессі Андрееску, яка вперше взяла участь у цьому турнірі. Шанувальники тенісистки ополчилися на герцогиню Маркл і висловили впевненість, що саме вона є причиною ураження Серени.

"У неї поганий очей", "Серені потрібно сказати Меган, щоб наступного разу вона залишалася вдома", "Вона приносить нещастя", — поділилися користувачі соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що принца Гаррі і Меган Маркл знову підловили на брехні.

Як повідомляв портал Знай.иа Меган Маркл повернеться в кіно наперекір усім.

Також портал Знай.иа писав, що невдячний онук вразив у саме серце королеву Єлизавету II. Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл не прийняли запрошення королеви Єлизавети II.