Затриманий за напад на Еллу Памфілову чоловік, можливо, раніше здійснював подібні "нальоти" на доми мешканців котеджного селища.

Як стало відомо з джерела в слідчих органах затриманий за напад на будинок голови ЦВК Башит Карабалаєв приїхав до Російської Федерації з Казахстану приблизно 5 років тому. Останні свої роки чоловік проживав як відлюдник в саморобній затишній хатині в лісі недалеко від котеджного селища "Ліс та Річка". Виходячи з його слів, то Карабалаев ніде не міг влаштуватися на роботу.

Так, в ході огляду його помешкання були виявлені речі, які явно не належать затриманому зловмиснику (у їх числі, наприклад, кілька фалоімітаторів). Кому вони належать і звідти він їх взяв, Башит пояснити так і не може. До того ж, за деякими даними, під час крадіжки з іншого котеджу в цьому ж селищі деякий час пропадали саме фалоімітатори.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

На даний момент копи перевіряють Карабалаєва на причетність до скоєння інших злочинів.

Нагадаємо, що росіяни обурилися забороною голосування в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, зухвалий напад приголомшило Запоріжжі.

Також портал Знай.ua писав, що Путін отримав "ляпас" з Литви в прямому ефірі.