В Бразилії три людини отримали терміни від 20 до 23 років за вбивство і канібалізм. За версією слідства, Жоржі да Силвейра, його дружина Ізабель Пірес і його коханка Бруна да Сілва виготовили з м'яса жінки пиріжки, які згодом продали.

Крім того, дивна сім'я під час допитів зізналася у вбивстві ще двох жінок. За версією слідства, вони заманювали жертв до себе додому за допомогою оголошення про пошук няні, а потім жорстоко вбивали.

Жоржі да Силвейра на суді назвав вбивство жінки етапом "ритуалу очищення". Бруна да Сілва продавала млинчики, пиріжки та інші закуски з м'ясом жертв сусідам, школам, лікарням та іншим закладам у місті. На допиті вона сказала офіцерові: "Я навіть продала один з них вам".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, молода українка загинула у Польщі від рук "Отелло-невдахи".

Раніше Знай.ua повідомляв, екстрасенси візьмуться за розслідування вбивства школярки, вчинене в День захисту дітей.

Також Знай.ua писав, на Дніпропетровщині у черговий раз обстріляли тролейбус з пасажирами.