У Сполучених Штатах Америки тисячі тарантулів-канібалів готуються приступити до своїх шлюбних танців, щоб знайти свою "другу половинку".

Відомо, що в серпні-жовтні тарантули шукають партнерок, які живуть поруч з ними. Але в цьому сезоні в пошуках партнера для спаровування їм доведеться досліджувати територію з півночі Каліфорнії до Колорадо і Техасу.

Павукам доведеться йти на різні хитрощі, щоб домогтися свого: підкрадатися до норок потенційних партнерок, смикати за павутинку або танцювати. І десяткам самців тарантулів доведеться навіть виконувати танець "YMCA" у спробі привернути увагу потенційної партнерки.

Тарантули вважаються пустельниками, і атакують тільки якщо до них наближаються, але в цьому році все більше павуків покинуть свої нори в цілях розмноження.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, "Знайшли в кущах без голови": Вінниччину атакували криваві мутанти.

Як повідомляв Знай.uа кіновсесвіт Marvel втратив улюбленця мільйонів: Людина-павук "помахав ручкою", фанати у розпачі.

Знай.uа писав, в Запоріжжі помітили людину-павука: побив кохану і втік через балкон "скаржитися мамі".