Американська компанія HBO готова дати зелене світло ще одному пріквелу фентезі-серіалу ”Гра престолів”. Канал замовить пілот у письменника Джорджі Мартіна і автора серіалу ”Колонія” Райана Кондала, повідомляє Deadline.

Як відзначається, розгорнеться сюжет за 300 років до подій «Ігри престолів», коли Вестересом правили дракони. У центрі сюжету буде вимираючий рід Таргарієнов, а в основу проекту ляже роман Мартіна «Полум'я і кров», опублікований в минулому році.

Книга «Полум'я і кров» починається з розповіді про Ейгоне Завойовника, першого короля з династії Таргарієнов і творця Залізного трону. Пізніше розповідь перейде про наступні покоління роду, які намагалися утримати трон. У фіналі роману починається громадянська війна, що отримала назву “Танець з драконами”.

Відзначимо, що наразі представники HBO відмовилися коментувати новину.

Нагадаємо, раніше британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл не прийняли запрошення королеви Єлизавети II.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", герцоги Сассекські потрапили в неприємну ситуацію, принца Гаррі знову підловили на брехні.

Також Знай.uа" писав, що Меган Маркл зізналася, чим здивує раціон британської монаршої сім'ї.