В мексиканському місті xalapa-enríquez (штат Веракрус) під час святкування Дня незалежності 12 осіб отримали опіки різного ступеню внаслідок позаштатного вибуху піротехнічних виробів. Про це повідомляє Рoliteka.

Як наголошується, 10 постраждалим було надано медичну допомогу прямо на місці події, двох госпіталізували в місцеву лікарню. Відомо також, що ще в одного учасника заходу трапився серцевий напад.

Правоохоронці заявили, що кілька піротехнічних виробів, які призначалися для шоу, спрацювали раніше покладеного часу і вибухнули не високо в небі, а просто над глядачами. У той момент вони зібралися на площі, щоб подивитися феєрверк. Але замість цього отримали травми різної тяжкості і були госпіталізовані. Дві людини знаходиться у важкому стані.

На відео видно, як спочатку люди щиро радіють залпам салютів у вечірнє небо. Однак, коли вогняні залишки падають у натовп і вибухають просто під ногами, серед присутніх почались крики і паніка. Дим від вибухів розходиться серед натовпу, а присутні починають тікати хто куди.

Очевидці повідомили, що ще до початку салюту пролунали два потужних вибухи. Потім залпи злегка припинилися, тоді як в інших точках міста салют тривав. Вибух був такої сили, що важко травмував деяких присутніх на дійстві людей.

Нагадаємо, Зеленський скасував парад до Дня Незалежності, українці вибухнули: "Феєрверки на крові, поки країна в ср*ці".

Як повідомляв портал Знай.ua, Мінськ на День незалежності здригнувся від вибуху: люди в паніці, є постраждалі та загиблі, відео

Також Знай.ua писав, спливла правда про НП на підводному човні Путіна: заживо згоріли 7 капітанів першого рангу.