Незвична історія, яка схожа на сюжет до фантастичного фільму, трапилася в Південно-Африканській Республіці. Там аквалангіст випадково прострелив голову гарпуном та чудом залишився живим.

Конні Хеллоуелл, так звали потерпілого, з ПАР займався дайвінгом в Скоттбурге, коли випадково прострелив собі голову гарпуном. Чудесним чином чоловік не помер на місці, а навпаки самостійно вибрався на берег.

Коли місцеві жителі побачили чоловіка, то відразу кинулися йому на допомогу, та один з них навіть вкоротив гарпун болгаркою. Вже у лікарні медики витягли частину гарпуна, який залишився, та із подивом констатували, що Конні “народився в сорочці”, адже ніяких серйозних травм він не отримав.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наразі потерпілий знаходиться у лікарні та йде на поправку під наглядом лікарів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що країнська драма "Додому" боротиметься за "Оскар"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенку залишилося недовго, цей діагноз приголомшив всю країну

Також "Знай.ua" писав, що Міккі Рурк висловив бажання спочити на українській землі біля чужого дідуся