Саме сьогодні, 20 вересня, відбувається подія, яка вже привернула до себе увагу всього світу. А мова йде про штурм легендарної ”Зони 51”.

Нагадаємо, що історія щодо штурму почалася ще в кінці червня цього року, коли спільнота «Shitposting cuz im in shambles» створила захід на Facebook ”Штурм Зони 51. Вони не зупинять нас усіх”.

Спочатку, ніхто не сприймав це серйозно, однак, коли кількість потенційних учасників штурму перевалило за мільйон, розпочалися занепокоєння зі сторони влади. Так, з офіційним коментарем виступила представниця ВПС Лора МакЕндрюсом.

""Зона 51" - закрита тренувальна зона для ВПС США, і ми застерігаємо будь-якого від спроби вторгнення в район, де тренуються військові сили. Також нагадуємо, що уряд США дозволяє за будь-яку ціну захищати цей район", - зазначила вона.

Після такого, інтерес до закритої зони виріс в рази. Флешмобом навіть зацікавилися такі люди як: Кіану Рівз, Ілон Маск та сам Чак Норріс.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Наразі вже зранку в околиці "Зони 51" приїхало чимало іноземців. За словами власниці невеликого мотелю «A'Le'Inn» Рейчел Конні Уест, готель заповнена з початку тижня. Гості приїхали з Польщі, Шотландії та Австралії. А за кілька днів до штурму з'явилися і перші жертви.

Ними виявилися двоє громадян Нідерландів, які проникли на територію зони безпеки в три милі навколо бази. В машині у них були дрон, камера і ноутбуки. Затримані визнали, що бачили попереджувальні знаки, але все одно хотіли подивитися “Зону 51”. В результаті обох порушників засудили до десяти днів в'язниці. Пізніше їх звільнили за штраф у 2 280 доларів з людини. Крім цього, голландці були змушені передати американським правоохоронцям комп'ютер, камеру і безпілотний апарат на суму близько 10 тисяч.

Як відзначають різноманіть ЗМІ, поблизу бази Військово-повітряних Сил США зібралися люди, проте їх виявилося набагато менше навіть реально очікуваних кількох тисяч.Судячи за сюжетами американських телеканалів, а також постам і твітів в соціальних мережах, ніякого “бігу Наруто”, як було в початковому плані, немає - люди просто стоять навпроти охоронців з плакатами.

Довідка: Зона 51 - це військова база військово-повітряних сил США. Довгий час база вважалася секретною, через що з'явилося безліч чуток і припущень про зміст на ній НЛО і інопланетян. З 1955 року база була повністю засекречена, а уряд США геть відмовлялася визнавати факт її існування. Тільки в 2013 році уряд США частково розсекретили базу, розповівши, що на ній ведуться розробки літальних апаратів нового типу.

Нагадаємо, у небі загадково зник переповнений літак: на допомогу вислали винищувачі.

Як повідомляв Знай.uа секретний план нападу НЛО розкрито, людство у небезпеці.

Знай.uа писав, справжнє походження Ісуса розкрито: нова теорія назавжди змінить все, що знало людство.