Стало відомо, що днями 37-річна донька президента Сполучених Штатів Америки Іванка Трамп явила себе в іншому амплуа – замість звичайного ділового костюма на ній комфортний домашній одяг. Дане фото бізнесвумен опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на цьому знімку американська бізнесвумен в легкому домашньому халаті, абсолютно без макіяжу і сидить на підлозі, при цьому тримаючи на руках свою маленьку доньку.

"Вчора Арабелла посковзнулася, граючи з Гага, і сильно вдарилася головою (на щастя, вона в порядку)", – підписала пост Іванка Трамп.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Користувачі мережі були зворушені. Більшість висловлювали слова підтримки і бажали малечі міцного здоров'я. Також деякі висловлювалися з приводу зовнішності Іванки та обсипали дочка Трампа приємними компліментами.

Слід зазначити, що старша дочка президента США вже давно зарекомендувала себе як одна з найбільш стильних перших леді. Її чудові образи багато раз визнавалися кращими. На американську бізнесвумен хочуть бути схожими багато жінок світу, і в цьому немає нічого дивного. В її образах продумано абсолютно все, починаючи від наряду, закінчуючи укладанням та макіяжем.

Нагадаємо, що Іванка Трамп вразила Аргентину шикарним вбранням.

Як повідомляв портал Знай.ua, уповноважений у справах США в Україні Вільям Тейлор кажи, що Кремль зацікавлений у догляді зі сходу України, так як окупантам це дуже дорого обходиться.

Також портал Знай.ua писав, що Трамп погрався з котом на тлі смертоносного урагану "Доріан".