Як було відомо, подружжя Сассекських Меган Маркл і принц Гаррі відвідали весілля відомого дизайнера Міші Нону. Вона вийшла заміж за нафтового магната Майкла Хесса. У п'ятницю, 20 вересня, в Римі герцогиню помітили в розкішній чорній сукні від Valentino, яке коштує 11 тисяч доларів.

Так, на знімках герцогиня Меган Маркл відображена разом з чоловіком принцом Гаррі. Пара обрала для заходу досить темне вбрання: Гаррі надягнув чорний костюм з білосніжної сорочкою, а на Меган було чорне напівпрозоре плаття, декороване каменями, від відомого бренду Valentino.

Також свій шикарні образ герцогиня Сассекська доповнила золотими сережками і зібраними в пучок волоссям.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Слід зазначити, що крім королівського подружжя, церемонію Міші Нону і Майкла Хесса відвідали Пол Маккартні, Кеті Перрі з Орландо Блумом, принцеси Беатріс і Євгенія.

Нагадаємо, що герцогиня Сассекська Меган Маркл потягла маленького сина Арчі в бар.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівське подружжя Меган Маркл і принц Гаррі відвідали розкішне весілля Міші Нону і Майкла Хесса.

Також портал Знай.ua писав, що навколо герцога Сассекського розгорівся нечуваний расистський скандал.