Канадський актор Патрік Джей Адамс, який зіграв у популярному серіалі "Форс-мажори", де також знімалася і знаменита герцогиня Сассекська Меган Маркл, вирішив поділитися особистими фотографіями відомих зірок. Ці кадри були зроблені під час зйомок картини.

Варто відзначити, що днями був показаний дев'ятий фінальний сезон серіалу "Форс-мажори", і саме тому артист вирішив трохи поностальгувати.

38-річний актор Патрік Джей Адамс підписав кілька фотографій, як сім'ю, про яку багато хто може тільки мріяти.

До того ж відомо, що герцогиня Сассекська Маркл вже цілих три роки не знімається в серіалі, але за час роботи у пари накопичилося досить багато спогадів.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також на деяких кадрах дружину принца Гаррі можна помітити в одному халаті або навіть лежить на підлозі.

Нагадаємо, що принц Гаррі та його дружина Меган Маркл вирішили працювати над репутацією свого сина з самого маленького віку. вони вирішили Почати з благодійності.

Як повідомляв портал Знай.uaподружжя Сассекських Меган Маркл і принц Гаррі відвідали весілля відомого дизайнера Михайла Нону.

Також портал Знай.ua писав, що телерадіомовна корпорація BBC потрапила в скандал, де фігурує принц Гаррі. В матеріалі опублікувала матеріал, в якому був заклик до вбивства представника королівської сім'ї.