В аеропорту російського міста Барнаул літак Boeing 767-300 авіакомпанії Air Azur, що прилетів з В'єтнаму, здійснив аварійну посадку.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, в результаті інциденту медична допомога знадобилася 23 людям. На щастя, серйозних травм ніхто не отримав.

Наголошується, що причиною аварійної посадки стало загоряння шасі. Про це повідомив екіпаж аеропорту як тільки літак приземлився на злітну смугу.

На борту Boeing 767-300 перебувало 334 людини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, у п'ятницю, 20 вересня, у Росії відбулося фіаско з двома бойовими машинами десанту. Фотографії машин, що розбилися вщент, відразу опублікували у соціальній мережі.

Раніше Знай.ua повідомляв, міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу виключив можливість прямого військового конфлікту з Україною.

Також Знай.ua писав, український дипломат Богдан Яременко потрапив у дуже незручну ситуацію з авіаперевізником, компанією МАУ.