Звинувачення, які адресують священику Миколі Стремському поки не виглядають переконливими.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Підйом".

За словами глави Саракташської ради депутатів Оренбурзької області Олександра Кучерова, односельці священика говорять про нього тільки в позитивному ключі.

[quote author="Олександр Кучеров"]"Скільки було зроблено ним! Всі ми трошки хворі. Ми що, святі чи що? Він така ж людина, тому зараз судити про його вчинки я не можу".[/quote]

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коли місцеві форуми почали кишіти публікаціями про алкоголізм Стремського, депутат став на його захист і заявив, що "на парканах теж пишуть всяке".

Кучеров вважає, що оцінку ситуації можна дати тільки після доведення вини у суді.

Як відомо, 2 вересня Микола Стремський був затриманий за звинуваченням у згвалтуванні, а також в розбещенні неповнолітніх. Семеро дітей священика визнали потерпілими, крім нього арештували його повнолітню доньку з чоловіком. На час слідства Стремського відсторонили від служби.

Нагадуємо, що на минулому тижні митрополит Епіфаний побував у Вінниці, де відправив у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Як повідомляв Знай.uа у Вінницю приїде Jerry Heil.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що на День Вінниці "розвіяли" пенсіонерів і дітей.