В Ізраїлі пенсіонерка прийшла на весілля і ледь не лишилася життя. Жінка переплутала салат із васабі та з’їла цілу ложку.

Як відзначається, 60-річна ізраїльтянка, прийшовши на весілля, переплутала салат з авокадо із васабі та з'їла цілу ложку японського хріну. Після цього вона відчула в районі грудей сильний біль, але не стала залишати свято, бо неприємні відчуття поступово почали проходити.

Однак на наступний день жінка відчула слабкість у всьому тілі, тому вирішила піти в лікарню. Лікар ізраїльтянки повідомив, що у неї виник синдром розбитого серця, який з'являється в результаті стресової ситуації. Після цього пенсіонерка пройшла лікувальний курс в кардіологічному центрі, зумівши повністю видужати за місяць.

Нагадаємо, що васабі – це “японський хрін”. Аналог простому нашому хрону, але зі специфічним смаком, ароматом, унікальним зеленим кольором і корисними властивостями.

Нагадаємо, що дніпровські лікарі борються за життя дівчинки, яка впала в шахту ліфта.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталка Карпа відверто розповіла про першої вагітності 38.

Також портал Знай.ua писав, що в одній зі шкіл Харкова вчителька не догледіла за першокласницею.