Внучка королеви Великобританії принцеса Беатріс заявила про свої заручини з Едоардо Мапелли Моции. Зараз щасливі улюблені приймають вітання, проте знайшлися ті, кого розлютила новину про майбутнє весілля.

Про заручини повідомили батьки принцеси Беатріс — герцог і герцогиня Йоркська. Повідомлення оприлюднено на офіційному порталі королівської сім'ї Великобританії.

Фанати Меган Маркл визнали, що Беатріс навмисне вибрала дату заручин і вирішила таким чином затьмарити герцогиню Сассекську, поки вони з чоловіком і дитиною знаходяться в Африці з офіційним королівським візитом.

"Дуже слушно для Беатріс оголосити про своє заручинах, коли Гаррі і Меган знаходяться в турі. Прекрасний розрахунок часу, треба визнати", - пишуть в мережі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Інші ж відзначили, що таким чином Беатріс вирішила привернути на себе увагу відразу після того, як Меган і Гаррі вперше показали 4-місячного Арчі, який вийшов у світ.

Також в мережі порівняли фотографії з заручин Меган і Беатріс і зазначили, що принцеса повторила позу Маркл.

"Гарне фото, принцеса Беатріс", - іронічно відзначають фанати Маркл.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі відвідали розкішне весілля.

Як повідомляв Знай. ua, онука Єлизавети II виходить заміж.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл продовжує злити Королеву Єлизавету.