Колишній чоловік депутата Держдуми Наталі Поклонської юрист Іван Соловйов став на захист усіх чоловіків. Він звинуватив жінок у прояві агресії до дітей та чоловіків. Про це повідомляє газета «Взгляд».

Як відзначається, чоловіки регулярно отримують удари сковорідками по голові, ножами в спину або ногою в пах. За його словами, 70 відсотків випадків насильства над дітьми здійснювали рідні матері, бабусі і тітки.

“Оскотинівші від випивки або нової любовної історії, вони садять дітей на ланцюги в підвалах і сараях, забивають ногами і душать телефонними шнурами. А потім пояснюють, що діти їм просто заважали нормально, з їх точки зору, жити', - стверджує Соловйов.

Також юрист підкресли, що жінки часто використовують дітей, як важелю тиску на чоловіків. Окрім цього, в суді дружини ображають чоловіків тільки через те, що ті перестали їх влаштовувати.

“Ми не нація неврастеніків і імбецилів. Не треба на нас наговорювати. Хочете захищати жінок - будь ласка, але не за рахунок всього чоловічого населення і без виставлення громадян Росії як неадекватних і агресивних. А нашим милим панночкам варто задуматися про те, що не треба шукати щастя в когось, щастя завжди в собі”, - зазначає юрист.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше українці відкрили портал в Чорнобиль на найвідомішій арт-подіі світу Burning Man

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Китаї запрацює найбільший аеропорт світу

Також "Знай.ua" писав, що Японія потрапила до пастки, авіарейси скасовано, світла немає