Стало відомо, що у Російської Федерації в селі Айкино (Республіка Комі) святково відкрили пластикові вікна та балконні двері в дитячому саду.

Даний захід пройшов з досить радісними усмішками і навіть перерізанням стрічок. На свято зібрався весь персонал сільського дитячого садка і самі діти. Про це повідомляє Факти.

Під цією публікацією з'явилося не мало уїдливих коментарів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі звільнили скандальну виховательку дитячого саду №224 за некоректну поведінку з маленькою дитиною.

Як повідомляв портал Знай.иа у Львівській міській раді повідомили, що запланували до 2020 року вийти на нуль у чергах у дитячі садки. Цього результату прагнуть досягти шляхом відкриття нових груп у дошкільних установах міста. Шукають приміщення для розширення груп, проводять ремонтні роботи у дитсадках міста а також мають на меті збільшити кількість робочих місць для виховання маленьких львів'ян.

Також портал Знай.иа писав, що доктор Комаровський дав відповіді на запитання батьків про вітряну віспу у дітей. Він пояснив своїм передплатникам, які шанси захворіти вітрянкою після контакту з хворим. Саме це питання батьки дуже часто задають Комаровським.