Не так давно, Принц Гаррі і Меган Маркл відвідали ПАР з офіційним візитом і вперше показали світу свою дитину Арчі. Подія привернула величезну кількість увагу журналістів, але зовсім недавно їх інтерес переключився на новий привід, який можна обговорити.

Патрік Джей Адамс, канадський актор, що грав разом з Меган в серіалі "Форс-мажори" в той час, коли герцогиня Сассекская була актрисою. Разом вони грали подружню пару.

Патрік запостив фото зі зйомок серіалу, на яких відображена Меган в незвичайному вигляді. Дружина Принца Гаррі одягнена в халат на голе тіло і демонструє гарні щиколотки.

На іншому фото Меган постала в ще більш спокусливому вигляді: в короткій спідниці вона закинула ноги вгору і розпушила волосся.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

А ось ще один знімок - Меган лежить на дивані, витягнувши красиві довгі ноги, і дивиться в камеру.

Патрік зізнався, що цими знімками від відзначив закінчення серіалу. За 10 років його зйомок Меган подружилася з усією знімальною групою. А роль в цьому серіалі стала для неї останньою роллю.

Нагадаємо, раніше коханий Маркл Принц Гаррі ходив по замінованому полю в Африці: приїхав до дівчини.

Також Знай.uа писав, що Принц Вільям і Кейт Міддлтон остудили почуття, таємниця сім'ї розсекречена: "Не показує свої...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що син Меган Маркл і принца Гаррі виявився схожий на зіркового родича: як дві краплі води.