Дайвери під час дослідження підводного світу річки в Бразилії зустрілися з величезною анакондою, яка мирно плавав під водою.

Про це повідомляє інформаційний портал "u-news".

В Бразилії двоє друзів-дайверів вирішили обстежити підводний світ річки Формозо. Всі свої пересування дайвери знімали на відео. Те що їм вдалося зняти може повергнути в шок навіть бувалих дослідників підводного світу.


Дайвери Бартоломео Бове і Джуко Ігарапе зустрілися під водою з гігантською 7-метрової анакондою. Під водою ця змія мирно плавала і не звертала увагу на гостей у своєму підводному царстві. Завдяки цьому дайверам вдалося зробити дуже вражаючі кадри.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, человек-дракон увігнав в істерику Нікарагуа. Таємниче істота, що нагадує людини і дракона, потрапило в камеру місцевої жительки.

Як повідомляв Знай. ua, загадкова епідемія безумства в Пон-Сент-Еспрі, історія досі не дає спокою вченим.

Також Знай. ua писав, що в Україні виявлено страхітливі містичні істоти. Песоголовцы живилися людським м'ясом, а чорт забирав самого великого грішника.