Внучка королеви Єлизавети II принцеса Беатріс вийшла в світ зі своїм нареченим Едоардо Мапелли Моцци вперше після офіційного оголошення про їх заручини. Про це повідомляє Daily Mail

Принцеса Беатріс і її наречений Едоардо Мапелли Моззі вчора ввечері вперше виступили на публіці, оголосивши про їх заручини. Беатріс, 31 рік, і Едоардо, 36 років, розповіли, що вони одружуються в минулий четвер після 11-місячного роману. Італійський забудовник сяяв, коли йшов рука в руку зі своєю майбутньою дружиною на шляху до запуску нової книги під назвою "Сесії Dior" у магазині Dior в Лондоні.

Сестра Беатріс, Євгенія, 29 років, і їх мати Сара Фергюсон, 59 років, також були помічені на заході, присвяченому роботі фотографа Миколи Фон Бісмарка, який зустрічається з супермоделлю Кейт Мосс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Весілля відбудеться в наступного року - імовірно навесні. Повідомлялося, що Беатріс хотіла б відсвяткувати цю подію в Італії віддавши тим самим данину походженню Едоардо (його батько був італійським графом, але при цьому британським підданим). Однак від цієї ідеї принцесі довелося відмовитися, так як в іншому випадку на вінчанні не зможе бути присутньою королева Єлизавета, яка не бажає виїжджати за кордон.

31-річна принцеса і 36-річний бізнесмен разом відвідали презентацію фотоальбому Dior в Лондоні. Едо був у темно-синьому елегантному костюмі. Його наречена в зеленому сукні з металевим відливом.

Нагадаємо, онуку Єлизавети ІІ Беатріс звинуватили в плагіаті: Меган Маркл лютує.

Також Знай.uа писав, що принцеса Шарлотта – копія Єлизавети II: дочку Кейт Міддлтон не відрізнити від королеви, фото.