Алехандрау Лабастіду-Шапіро, 55-річну мешканку Чикаго, Іллінойс, користувачі мережі охрестили "вічно молодою бабусею". Жінка дала інтерв'ю виданню The Mirror і поділилася тим, що незнайомі люди нерідко думаю, що вона сестра-близнюк своєї дочки, а чоловіки щедро обдаровують її компліментами.

Алехандра також розповіла, як, незважаючи на вік, зберегти красу і здоров'я. Вона рекомендує перейти на сироїдіння, приймати тільки натуральні ліки, регулярно займатися спортом і мислити оптимістично.

Алехандра каже: "Правильна постава та фізична активність допомагають зберігати енергію і позбавляють тіло від токсинів. Важливо дотримувати баланс поживних речовин, і в поєднанні з позитивним мисленням всі ці компоненти дають здорове тіло".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У жінки 3 дітей та 4 внуків, вона працює тренером з пілатесу. Батьки Алехандри з раннього дитинства прищепили їй любов до здорового способу життя. Саме вони привчили маленьку Алехандру займатися спортом і правильно харчуватися.

Нагадаємо, раніше Андре Тан розповів, як виглядати стильно і дорого.

Також Знай.uа писав, що Анна Різатдінова з "Танців з зірками" скинула 15 кілограмів: як вдалося так швидко схуднути.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що після відео з Ківою Супрун розклала по поличках всі "за" і "проти" мастурбації: "Стає проблемою".