У Таїланді стався обурливий випадок шлюбної афери: наречений розвів дівчину на величезну кількість грошей.

Мешканці Таїланду по імені Да було 30 років, коли в березні 2019 вона познайомилася з 50-річним Натом. Нат розповів жінці, нібито він є директором великої компанії, і що його бізнес співпрацює з партнерами в Гонконзі. А ще через день він зробив Да пропозицію.

В квітні Да і Нат зареєстрували шлюб і почали планувати проведення весілля в травні. Церемонію вирішили провести в дорогому готелі в провінції Бурірам, пара розіслала близьким і друзям запрошення на торжество.

На весілля наречений прибув з 10 гостями, а під час прийому несподівано заявив, що йому потрібно терміново вилетіти в Гонконг. Він втік і забрав чек, який виписали на наречену в якості приданого.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Виявилося, що наречений всім розповідав різні версії про свої статки. З родиною нареченої він бачився лише один раз - під час похорон родича. Близьким нареченої Нат розповідав, що він радник екс-прем'єр-міністра Таїланду Таксіна Чінавата. Господарю готелю, в якому збиралися провести весілля, Нат говорив, що він пілот на чартерних рейсах між Таїландом і Гонконгом.

Мати Да розповіла журналістам, що наречений-ошуканець залишив сім'ю Да з боргами в приблизно 115 тис. доларів - це вартість весілля. Організаторам урочистостей він повинен ще 10 тис. доларів.

Власники готелю дозволили родині нареченої повернути борги за рахунками частинами, а от організатори свята подали на жінку до суду. Та звернулася за допомогою до юристів і подала заяву на розлучення.

Нагадаємо, раніше повне викриття: молодий чоловік 55-річної Лоліти Мілявської завів роман з ефектною брюнеткою.

Також Знай.uа писав, що нахабні єноти-гуляки влаштували переполох на весіллі: гості у захваті, навіть тамада не потрібен.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на весільну фотосесію пробрався хижак: перелякав усіх, але подарував незабутні кадри.