У Мексиці жителів країни обурило те, що мер міста Лас-Маргаітас Хорхе Луіс Ескандон Ернандес не виконав своїх передвиборчих обіцянок. Зокрема, він не відремонтував дорогу. В результаті чого сталася його сутичка з місцевими жителями.

Так, люди прив'язали чиновника мотузкою до пікапа і волочили кілька вулиць, поки їх не зупинили співробітники поліції. Про це повідомила радіостанція MVS Noticias.

Інцидент стався у вівторок, 8 жовтня. В ході зіткнень з поліцією в районі Лас-Маргарітас постраждали як мінімум 11 осіб, ще близько 30 жителів міста були затримані.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Повідомляється, що мер, який не виконав передвиборчих обіцянок, отримав необхідну медичну допомогу. Зараз його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що президент Америки Дональд Трамп розлютився після того, як журналіст поставив йому питання про телефонну розмову з українським президентом Дональдом Трампом.

Як повідомляв Знай. ua, творцям "Чорнобиля" підкинули ідею: в Москву мчить радіаційний поїзд.

Також Знай. ua писав, що Путін раптово "записався в друзі" до Зеленського, поведінка налякала всіх: "У діда роздвоєння особистості".