У мережі з'явилося відео, на якому одна з сестер Хачатурян розповідає поліцейським подробиці вбивства батька Михайла. Запис зроблено у квартирі, де жила сім'я і де було скоєно вбивство.

"Він сидів на цьому кріслі, у тому кутку. Ми з Ангеліною підійшли ззаду, у неї був молоток, у мене був ніж", заявила Марія Хачатурян.

Крім того, за словами Марії, старша сестра Христина у цей момент знаходилася у спальні. Марія завдала батькові два удари ножем у шию, а Ангеліна - кілька ударів молотком по голові.

"Він одразу встав, різко прямо, підскочив, він щось говорив незрозуміле, типу, мені треба вмитися..." — розповіла Хачатурян.

Нагадаємо, що у липні 2018 року в одному з московських будинків знайшли тіло 57-річного Михайла Хачатуряна. За підозрою у вбивстві затримано трьох його доньок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як виявилося пізніше, Хачатурян роками жорстоко знущався над доньками, систематично їх бив, ґвалтував і залякував. Тим не менш, у червні 2019-го сестрам пред'явили звинувачення у вбивство за попередньою змовою.

Нагадаємо, історія сестер Хачатурян обростає жахливими подробицями.
Раніше Знай.ua повідомляв, неадекват влаштував криваву різанину на столичному вокзалі, жорстке відео.
Також Знай.ua писав, мати сестер-вбивць розповіла, як все починалося.