У вівторок, 8 жовтня, о 7 годині вечора до Москви з Берліна приїде радіаційний поїзд. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Так, на межі між Польщею і Білоруссю прикордонники зафіксували підвищений радіаційний фон, а саме 3 мікрозіверта на порожньому купе поїзда і цілих 7 мікрозівертів під туалетом у тому ж вагоні. Інформацію передали в московське депо.

Співробітники повідомляють, що джерелом такої радіації може бути пасажир з онкологічним захворюванням та засоби гігієни він просто-напросто змив в туалет. Однак це всього лише гіпотеза. Також викликали міністерство з надзвичайних ситуацій, поїзд на Білоруському вокзалі будуть зустрічати рятувальники.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, що журналістам дали відвідати диспетчерську четвертого енергоблоку на Чорнобильській Атомній електростанції. Кадри з самого епіцентру страшної трагедії опублікували українські ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.ua, людство чекає "магнітний апокаліпсис" і удар радіації.

Також портал Знай.ua писав, що два однокласника, натхненні переглядом серіалу "Чорнобиль", спробували втекти з дому, щоб потрапити в зону відчуження. Хлопцям було по дев'ять років, вони вчилися в третьому класі.