В Америці стався надзвичайний випадок. Так, у чоловіка виросли груди після того, коли він почав приймати нейролептичні препарати впродовж кількох років. Наразі потерпілий вже звернувся до суду та змусив компанію виплатити йому кілька мільярдів доларів за такий побічний ефект.

Як відзначається, 26-річний Ніколас Мюррей подав проти компанії позов, в якому стверджував, що компанія Johnson & Johnson, яка виробляє ліки, не попередила його про побічний ефект препарату, який він приймав упродовж кількох років. З'ясувалося, що за це час в нього розвинулася хвороба гінекомастія, що призвела до збільшення грудей.

На таке, чоловік продав до суду та звинуватив компанію у тому, що продаж ліків був важливіший за його інтерес, як пацієнта. І слід відмітити, що суд він виграв та зобов'язав американську виплатити йому 8 мільярдів. Таке рішення схвалило журі присяжних у Філадельфії. Щоправда, у J&J не збираються платити такі гроші та пообіцяли оскаржити рішення.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли пацієнти подають до суду на компанію Johnson & Johnson. Так, у серпні її оштрафували на 572 мільйона доларів за те, що її знеболювальні препарати призвели до епідемії наркотичної залежності в штаті Оклахома.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що вчені вважають, що група крові впливає на тривалість життя людини. Надані дані наукового дослідження свідчать про те, що набори антитіл, еритроцитів і антигенів визначають, які шанси людини дожити до глибокої старості.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомо 7 міфів про здоров'я дітей, які псують життя батькам.

Також портал Знай.ua писав, що відомий американський дослідник Ден Бюттнер об'їздив весь світ і з'ясував, які звички і життєві принципи у людей, яким більше 100 років.