Цими днями королівське подружжя Принц Вільям та Кейт Міддлтон провели закриту нараду в Кенсінгтонському палаці, де зустрілися із мільярдером Біллом Гейтсом.

Нагадаємо, що співзасновник Microsoft Білл Гейтс був удостоєний рицарського звання ще в 2005 році за благодійну діяльність та створення найуспішнішої в світі компанії з розробки програмного забезпечення. Тоді мільярдер та його дружина зустрілися з Королевою і герцогом Единбурзьким в Букінгемському палаці на церемонії вручення. Передбачається, що бізнесмен виділив майже 30 мільярдів фунтів стерлінгів на благі справи.

Відзначимо також, що саме через Фонд Гейтса королівська родина пожертвувала мільярди доларів, частина із яких була витрачена на програми щодо поліпшення здоров'я в країнах, які розвиваються. Водночас, особливу увагу приділили малярії і СНІДу.

Нині ж Гейтс зустрівся з Принцом Вільямом та Кейт Міддлтон. Щоправда, це був закритий прийом, який навіть не оголошували завчасно. Але пізніше все ж зустріч була записана в щоденному звіті про зустрічі, виконаних королівською родиною. Щоправда, про що вони говорили не відомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Кейт Міддлтон розчулила мережу проявом почуттів до принца Вільяма: "Вони досі закохані одне в одного..."

Як повідомляв Знай.uа онуку Єлизавети ІІ Беатріс звинуватили в плагіаті: Меган Маркл несамовита від злості.

Знай.uа писав, коханий Маркл Принц Гаррі ходив по замінованому полю в Африці.