Надзвичайна ситуація сталася в горах Європи. Так, в Альпах ледь не розбився літак із людьми, але впасти йому так і не вдалося – він заплутався у кабелях підйомника.

Як відзначається, під час польоту легкомоторний літак почав падати та заплутався в кабелях гірськолижного підйомника. Інцидент, причини якого і досі не відомі, стався на курорті Прато-Валентино ще кілька днів тому.

Однак, про аварію стало відомо тільки зараз. Під час падіння на борту літака знаходилися дві людини - пілот і пасажир. Пілота при аварії викинуло з кабіни, і він отримав травми. Пасажир не постраждав.

Нагадаємо, що 35-річний скелелаз Дані Арнольд встановив новий світовий рекорд, піднявшись на пік гірського масиву в Альпах за рекордно короткий час.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Гігантський континент, який існував сотні мільйонів років тому в Середземномор'ї виявили вчені. Велику Адрію, що була завбільшки з Гренландію, знайшли під Європою.

До наших часів дійшли лише залишки древнього континенту, вони знаходяться під територіями сучасних Італії, Ірландії та Хорватії.

Також Знай.ua писав про те, що хлопці виступили дуже успішно, показавши високий рівень підготовки