У Конго з радарів зник президентський вантажний літак Ан-72, на борту якого перебувало 8 осіб екіпажу. Про інцидент йдеться в офіційному повідомленні у соцмережі Twitter.

У четвер, 10 жовтня, літак вилетів з аеропорту Гоми і попрямував в Кіншасу. Буквально через годину після вильоту пілоти перестали виходити на зв'язок з центром управління. В районі ймовірного зникнення ведеться пошуково-рятувальна операція.

Наголошується, що на НП миттєво зреагувала управління цивільної авіації, яке відправило запити станціям, що знаходяться на маршруті. Додаткові дані про місцезнаходження літака все ще залишаються невідомими. А рятувальники продовжують пошукові роботи.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як відомо, цей борт забезпечував перевезення президента Конго Фелікса Чісекеді. На момент інциденту на борту знаходилися 4 члени екіпажу і 4 пасажири.

Нагадаємо, що в аеропорту Ростова-на-Дону літак російського "Аерофлоту" здійснив екстрену посадку.

Як повідомляв портал Знай.uа, винищувач американських військово-повітряних сил (ВПС) зазнав аварії в Німеччині, пілот встиг катапультуватися і був направлений до лікарні.

Також портал Знай.uа писав, що на авіарейсі Красноярськ-Москва під час польоту помер пасажир.