Кейт Міддлтон раптово звільнила від обов'язків свою вірну супутницю, яка протягом семи років завжди була поруч із нею, підірвала мережу напередодні, 11 жовтня. Про це повідомляє видання The Daily Mail.

Софі Агнью навчалася разом з Кейт Міддлтон на факультеті історії мистецтв. Тоді вона й не підозрювала, що потоваришувала з майбутньою дружиною британського принца. Так, дружба між ними забезпечила Софі посаду особистого помічника королівської пари. Протягом семи років вона віддано супроводжувала герцогів Кембриджських у поїздках, турах і навіть під час відпочинку.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Під час королівського туру Австралією та Новою Зеландією її помітили разом з костюмами своїх роботодавців. Однак після заміжжя Софії її раптово звільнили з посади. Що цікаво, сталося це напередодні туру Кейт і Вільяма у Пакистан.

Софі віддано працювала на Кейт. Вона любила свою роботу і багато чим жертвувала. І ніколи не цуралася чорної роботи. Про це розповіли друзі Софії.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Інше джерело, наближене до королівської сім'ї, підтвердило в коментарі для Daily Mail, що британку таки звільнили від обов'язків. За їхніми припущеннями, посада Софі Агнью була скорочена з метою знизити витрати Кенсінгтонського палацу.

Софі регулярно бачилася із Кейт і ніколи не заперечувала проти виконання найголовніших завдань. Вона приєдналася до пари під час їхньої поїздки в Австралію та Нову Зеландію 2014 року, і її часто бачать у супроводі королівських осіб у їх міжнародних поїздках.

У 2016 році під час їхньої екскурсії по Бутану вона була помічена, як затягувала червоно-синю стрічку костюма Вільяма, несла його шифр, а також велику сумку для плігера Longchamp.

Джерела палацу пояснюють, що Софі - жертва великого розриву між принцами Вільямом та Гаррі.

Нагадаємо, що вперше за 13 років члени британської королівської родини герцог і герцогиня Кембриджські - відвідають Пакистан.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина принца Гаррі герцогиня Сассекська Меган Маркл нещодавно народила сина Арчі. Хлопчикові ще немає і пів року, однак подейкують, що Вона знову вагітна.

Також портал Знай.ua писав, що днями королівське подружжя Принц Вільям і Кейт Міддлтон провели закриту нараду в Кенсингтонському палаці, де зустрілися з мільярдером Біллом Гейтсом.