Як відомо, Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі ще в минулому році. Однак тільки зараз стало відомо про суперечку принцеси та королеви Єлизавети ІІ. Так, Маркл хотіла вийти заміж в тіарі зі смарагдами, але отримала відмову від її величності, пише видання Express.

Як відзначається, Володимирська тіара стала великим протиріччям в королівській родині. Адже Принц Гаррі заявив, що Меган завжди отримує те, що хоче, але Єлизавета II сказала онукові, що обраниця принца отримає тільки ту тіару, яку вона їй дасть.

Звернемо увагу на те, що на королівських весіллях минулих років, наречені традиційно носять тіари з менш складними малюнками, в яких немає кольорових дорогоцінних каменів.

Нагадаємо, Начо Фігерас, 42-річний відомий гравець у поло з Аргентини, один з найближчих друзів принца Гаррі, поділився на телепередачі The Ellen Show (Шоу Еллен, - ред.) про те, як зараз непросто живеться королівській парі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі хочуть втекти від ярма королівського палацу на інший континент.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Єлизавета ІІ жорстоко присоромила Меган Маркл, навіть Гаррі не допоміг: нахабство по-королівськи.