На Філіппінах оштрафували туристку тільки за те, що вона сфотографувалася в мікро-бікіні та скинула знімки в соцмережу. Адже поліцейські визнали таке не доречним.

Як відзначається, на острові Боракай туристку з Тайваню оштрафували на 50 доларів за занадто відкрите бікіні. Зауважимо, що ще в готелі туристів попередили, що такий одяг недоречний, але жінка пояснила, що це такий "вид мистецтва" та не захотіла перевдягатися.

Вже на пляжі, де був також і її друг, поліція оштрафувала туристу на 2 500 філіппінських песо за "еротичні і непристойні фотографії", які потрапили в Інтернет. Бо, як підкреслюється, бікіні були схожі на кілька шнурочків.

Нагадаємо, що у Гонконгу дуже серйозно загострюється ситуація з акціями протестів. З'явилася інформація, що учасники акцій кинули кілька "коктейлів Молотова" в одну зі станцій метрополітену.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На щастя, в результаті події ніхто не постраждав, а у місті тривають сутички протестувальників і співробітників правоохоронних органів.

Як повідомляв Знай.uа Apple прогнулася під Китай: з AppStore прибрали популярний додаток серед протестувальників.

Знай.uа писав, Apple видалила популярний додаток на прохання Китаю: Тім Кук здає позиції.