У Мадриді під час військового параду сталася курйозна ситуація. Так, парашутист невдало приземлився та повис на ліхтарному стовпі.

Як повідомляється, після того, коли пролунав гімн Іспанії, двоє парашутистів мали розпочати свято, пригнувши з висоти. Однак, один з військових, до ніг якого був прикріплений прапор королівства, невдало приземлився – він зачепився за ліхтарний стовп і повис на ньому. Через деякий час йому все ж вдалося спуститися. Як зауважили в уряді, парашутист не постраждав.

Відзначимо, що у параді взяли участь близько 3,5 тисяч військовослужбовців та понад 100 транспортних засобів. Окрім цього, в повітряному параді були залучено 76 одиниць авіатехніки, в тому числі винищувачі, транспортні літаки та вертольоти

Нагадаємо, раніше шалена стихія накриє країну: авіарейси та поїзди відміняють, подробиці.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай.uа писав, що планета Земля втомилася від людей: країна потрапила в пастку, скасовано авіарейси, світла немає.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що стихія змусила жителів ховатися і боятися: скасовано сотні авіарейсів, під ударом узбережжя.