В Японії у зв'язку з наближенням тайфуну "Хагибис" влада відкрила додаткові лінії цілодобових колл-центрів на іноземних мовах. Також проводиться додаткове інформування іноземних туристів, які перебувають на території країни, передає Politeka.

Про це повідомляє японське телебачення.

Туристи можуть отримати додаткову інформацію про тайфуне, який наближається, зателефонувавши на додаткові лінії цілодобових колл-центрів на іноземних мовах.

Також інформування відбувається через спеціальні програми на різних мовах і соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Авіакомпанії Японії у зв'язку з тайфуном, який наближається, вже скасували майже 800 внутрішніх рейсів, які були заплановані на 12 жовтня, а це практично 90% рейсів.

Залізничний оператор JR прийняв рішення у суботу скоротити кількість потягів на найбільш завантаженою лінією між Токіо і Осакою, а у другій половині дня повністю припинити повідомлення на цьому маршруті.

Нагадаємо, тайфуни Нібіру повільно висмоктують кисень з Росії.

Як повідомляв Знай. ua, країна потрапила в пастку, скасовані авіарейси, світла немає.

Також Знай. ua писав, що стихія змусила жителів ховатися і боятися.