На YouTube відбулася справжня подія - вперше за 14-річну історію існування сервісу коментар під відео набрав більше 1 мільйона лайків.

Сталося це під відеокліпом популярної американської виконавиці Біллі Айлиш "bad guy". Користувач Сет Эверман (Seth Everman) залишив коментар п'ять місяців тому. Людям він здався настільки смішним, що його оцінили в мільйон лайків:

"Я лисий хлопець (bald guy)". написав під відео Еверман

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Через деякий час хлопець опублікував у своєму Twitter пост і запитав, чи не хоче YouTube якось його нагородити за таке досягнення.

"Привіт, YouTube, можна мені нагороду за один мільйон лайків до коментаря, будь ласка". пише Эверман

На жаль, сервіс поки не почав заохочувати почуття гумору своїх користувачів і на популярні коментарі навряд чи зверне увагу. Нагороду може отримати лише людина, у якого є більше мільйона підписників, а з недавніх пір і тих, у кого більше 100 млн.

Нагадаємо, Ані Лорак натрапила на шквал критики через недолуге фото з коханим, стали задом.

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак в екстра-міні зробила гучне зізнання про новий альбом: "Історія життя".

Знай.uа писав, "Місіс Бос": Кароль засвітила груди в піджаку на голе тіло.