Увага усього світу прикута до королівської сім'ї Великобританії, за перипетіями у житті якої слідкують мільйони людей. Так, стало відомо, що у родині панують напружені відносини. Зокрема, мама герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон Керол Міддлтон заборонила принцу Чарльзу бачитися з його 6-річним онуком Джорджем.

Про це пише видання International Business Times з посиланням на власні джерела.

"Вони не дають мені можливості бачитися з онуком. Керол домоглася свого – вона повністю завідує розкладом дня Джорджа і поводиться так, ніби вона королева", – поскаржився принц Чарльз близьким друзям.

принц Чарльз з Камілою і королевою-матір'ю
принц Чарльз з Камілою і королевою-матір'ю

Про причини такої ситуації не повідомляється. Зазначимо, що принц Джордж Ке́мбриджський — член британської королівської сім'ї, син герцога Кембриджського Вільяма та його дружини, герцогині Кембриджської Кетрін, онук принца Уельського Чарльза, правнук королеви Єлизавети II.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Саме він, як найстарший син принца Вільяма, є спадкоємцем королівського престолу. Зараз він навчається у школі. Окрім Джорджа, Кейт Міддлтон та принц Вільям виховують ще двох дітей. Подейкують, що сама герцогиня Кембриджська дуже хоче ще одну дитину.

Нагадаємо, що батько Меган Маркл пояснив, навіщо віддав пресі лист від доньки: "Я змушений захищати себе".

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон показала, як виглядати герцогинею в джемпері з мас-маркету: всім по кишені.