Кім Чен Ин вирішив стати ″принцем на білому коні″ та влаштував фотосесію в образі, про який мріють усі дівчатка з підліткового віку. Північнокорейський диктатор піднявся верхи на білому коні на гору Пектусан - попозувати на фоні першого снігу.

В середу, 16 жовтня, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин піднявся на найвищу гору країни — Пектусан, верхи на білому коні. Про це повідомляє південнокорейське видання Yonhap з посиланням на інформагентство КНДР.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Зазначається, що піднявшись на гору Кім Чен Ин згадав шлях ″важкої боротьби″, який він пройшов в ім'я процвітання держави. Північнокорейський лідер з висоти гори заявив, що країні треба старатися ″жити з упевненістю в собі″ поки ″вороги намагаються нас задушити ланцюгами″. А очолюють орду цих ″ворогів″, за словами Кім Чен Ина, звичайно ж Сполучені штати.

″Ситуація в країні складна через санкції, які не завершуються, та тиск зі сторони ворогів. Перед нами багато труднощів та викликів. Біль, яку наші вороги на чолі з США принесли корейському народу, перетворилася на гнів″, — передали в агентстві слова Кім Чен Ина.

Поїздку свого лідера північнокорейські ЗМІ оцінюють як "велику подію, що має важливе значення в історії корейської революції".

Варто зазначити, що корейці вважають гору Пектусан священною, оскільки, за легендою, близько чотирьох тисяч років тому з неї спустився батько засновника стародавньої Корейської держави.

Як зазначає Yonhap, Кім Чен Ин відвідує цю гору перед ухваленням політичних рішень.

″Попередній його візит на гору Пектусан відбувся у грудні 2017 року до того, як у 2018 році почалося міжкорейське примирення. У листопаді 2014 року він відвідав гору перед завершенням трирічного трауру щодо свого батька″, — пише інформаційне агентство.

Після того, як в мережі з'явились фото північнокорейського диктатора на білому коні, коритстувачі з іронією оцінили дії політика та порівняли його з російським президентом Путіним. Останній у 2009 році теж гарцював верхи коні в Туві під час своєї відпустки. Щоправда кінь був не білим, а сам Путін був оголеним — видерся на коня з голим торсом, в самих штанах та черевиках.

Нагадаємо, Кім Чен Ин осоромився армією охоронців

Як повідомляв портал Знай.ua, Кім Чен Ин вперше показав свою дружину

Також Знай.ua писав, Кім Чен Ин пустив соратника на корм піраньям: жорстока страта шокувала весь світ.