У британській столиці в Лондоні стартували з новою силою масштабні акції протесту проти процедури виходу Великобританії з Європейського союзу (Brexit).

Відомо, що громадяни Британії виступили за проведення ще одного референдуму про вихід Британії з Європейського союзу. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання ВВС.

Цей марш став третім за рахунком. За даними організаторів, у ньому взяли участь близько 1 млн осіб. Як зазначили журналісти, мітингувальники з радістю відреагували на рішення парламенту про нову відстрочку Brexit.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Активісти принесли ляльки прем'єр-міністра Бориса Джонсона і його головного радника Домініка Каммінгса, а також плакати з написами: "Ніхто не голосував за національний суїцид", "Нас багато", "Стоп Brexit".

Нагадаємо, літак з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом потрапив в нещадний шторм: фото.

Як повідомляв Знай.uа скільки часу піде на те, щоб заробити 1€ в різних країнах: показали невтішні для українців цифри.

Знай.uа писав, найкращі речі з гардеробу Єлизавети II: як змінювався стиль королеви Британії за роки правління.