Курйозний випадок стався у лікарні міста Павликени, що в Болгарії. Там медики забули пацієнтку в комп'ютерному томографі. Відтак, пенсіонерка провела всередині більше шести годин доки її ненароком не виявив персонал закладу. Про таке повідомляє телеканал NOVA.

Як відзначається, 70-річна мешканка Павликени Асенка Христового пішла в місцеву лікарню, аби обстежити легені, адже була підозра на пневмонію. Однак, з медзакладу пенсіонерка так і не повернулася. Першою на сполох забила донька жінки, яка звернулася в поліцію, після чого правоохоронці зайнялися її пошуком.

Пізніше зниклу пацієнтку знайшли медики, які виявили її всередині томографа, де вона була шість годин. Як з'ясувалося, жінку в медичному апараті залишила лаборант. Наразі її чекає дисциплінарне стягнення.

Зауважимо, що тривале перебування пансіонерки всередині томографу не було небезпечним для її здоров'я, адже він був вимкнений. Про те пенсіонерка пообіцяла, що подасть на лікувальний заклад до суду.

Нагадаємо, Львів атакували кліщі: на шашлики - у захисних костюмах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Дніпро накрила жахлива епідемія, під загрозою - кожен: як не заразитися.

Знай.uа писав, скільки людей в Україні згубила епідемія кору: страшні цифри змусять багатьох зробити щеплення.