В Індії розгорівся гучний скандал-за просочилися в мережу фото студентів коледж, які складали іспит у дуже дивному форматі. Відомо, що на голови молодих людей наділи картонні коробки.

Відомо, що знімки зробили під час іспиту з хімії в підготовчому коледжі Бхагат в місті Хавери в штаті Карнатака. Про це повідомляють індійські ЗМІ.

На знімку можна помітити, як учні сидять за партами, на головах у них картонні коробки, щоб не було можливості списувати. Адміністратор коледжу вибачився перед владою округу за цей інцидент. За його словами, коледж пішов на ці заходи в експериментальному порядку, дізнавшись, що вони застосовувалися і в інших школах. Він також стверджував, що це робилося за згодою учнів і що вони самі принесли картонні коробки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ніякого примусу не було. На фотографіях видно, що не всі студенти були з коробками на головах, - сказав адміністратор. - Деякі зняли їх через 15 хвилин, і ми самі запропонували зняти їх через годину".

Нагадаємо, Меркель викликала Путіна на телефонну розмову: в чому звинуватив Зеленського президент РФ.

Як повідомляв Знай.иа старшокласники зможуть самі обирати, що вивчати в школах: Новосад ощасливила дітей і батьків.

Знай.иа писав, зарплату міністра освіти Новосад порівняли з доходами вчителів: "А грошей на підвищення немає...".