Оборонне водомство США пишається своїм найбільшим підводним човном і називає його найкращою бойовою машиною сучасності. Підводний човен отримав назву "Пенсільванія" і є власністю ВМФ США.

Ця субмарина характеризується як човен-невидимка, вона занурюється на глибину 250 метрів, може проводити у водах до півроку і близько 20 років без додаткової заправки. Про це пише портал "Хвиля".

Крім того, військове судно має балістичні ракети в його силах знищити не тільки країну, але і цілий континент. В море ця машина може проводить близько 60% часу і є наступальною ядерною силою американської держави.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саме тому моряки називають свій підводний човен "Субмарина апокаліпсису". За заявою Пентагону, немає такої техніки, яка може її виявити, тому її міжконтинентальні балістичні ракети наводять страх на багато держав.

Нагадаємо, глобальне потепління стартувало з Антарктиди: загадкове явище загрожує людям і тваринам.

Як повідомляв Знай.иа Гітлер непогано "освоївся": під Вінницею розкопали сенсацію, "Вервольф" - це тільки квіточки.

Знай.иа писав, українці знайшли вхід у "загублену" печеру в Антарктиді, знахідка шокувала вчених.