На місці, де в листопаді 2017 року зникла аргентинська субмарина "Сан-Хуан", виявлено великий предмет. Виявилося, що предмет на дні океану - частина зниклого підводного човна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню ВМС Аргентини в Twitter.

Так, американські фахівці з компанії Ocean Infinity знайшли на дні океану підозрілий об'єкт. Довжина знахідки складає майже 60 метрів, вона знаходиться на глибині 800 метрів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До місця знахідки вирушило судно Seabed Constructor, на борту якого знаходиться підводний телекерований апарат для дослідження глибин. Апаратура підтвердила - зникла субмарина була знайдена.

Варто нагадати той факт, що підводний човен "Сан-Хуан" аргентинських ВМС припинив виходити на зв'язок 15 листопада минулого року на шляху з порту Ушуайя в місто Мар-дель-Плата. На борту човна знаходилися 44 людини. У рятувальній операції брали участь 10 аргентинських військових кораблів, полярне судно з Великобританії, а також три американських літака. Свою допомогу запропонували також Бразилія, Чилі, Уругвай та ПАР.

Варто нагадати, що прес-секретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков заявив, що так звані перевірки, які російські прикордонники здійснюють в Азовському морі щодо українських кораблів, нібито укладаються в рамки міжнародного та морського законодавства.

Відповідаючи на питання, чи санкціоновані перевірки Кремлем, Пєсков заявив:

"Ні, це виконується в суворій відповідності з законодавством, відповідні перевірочні дії припустимі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальний крах російської ракети-носія Союз-ФГ", яка під час нещодавнього запуску зазнала аварії, привів до несподіваного імпульсу з боку Кремля. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну інформацію, оприлюднену главою Роскосмосу і одним з найголовніших антиукраїнських противників РФ Дмитром Рогозіним в Twitter.

Нагадаємо, жарт чи наступ: у NASA заявили про ліквідацію НЛО, вчені б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа страшна аварія на морі залишить всю Європу без нафти: що відбувається.

Знай.uа писав, танкер протаранив військовий фрегат: море перетворилося на нафтову пастку, постраждали сотні військових і цивільних.