У місті Дулут, штат Міннесота, США, співробітники Національної метеорологічної служби прийняли величезну зграю з 600 тисяч качок з пожежею. На екранах погодного радара була помічена дивна активність, яка зайняла чималу площу землі в районі озера Райс, і співробітники зв'язалися з поліцією і пожежниками, щоб повідомити про подію.

Проте, що в поліції, що в пожежній службі розповіли, що про пожежу ніхто з місцевих не заявляв. Після цього фахівці дізналися у працівників заповідника на озері Райс і уточнили, що у них відбувається.

З'ясувалося, що в заповіднику займалися дослідженням качок. Працівники заповідника вийшли на воду на човнах з повітряною подушкою приблизно в той час, коли радари зафіксували незвичайну активність. Рух човнів по воді налякав качок, і вони злетіли.

Коли працівники заповідника покинули озеро, качки повернулися на воду. Співробітники метеорологічної служби були здивовані тим, яку силу і тривалість луни створили качки. Радари можуть реагувати на птахів, але найчастіше це відбувається восени та навесні під час сезонних міграцій.

Нагадаємо, раніше таємне життя домашніх тварин: що робили собака і кішка без господарів, милі фото.

Також Знай.uа писав, чим собаки нагадують дітей і як маніпулюють людьми: вчені зробили сенсаційне відкриття.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що гуси-довгожителі на Вінниччині стали улюбленцями всієї України, відео.