Принц Гаррі гордо стояв біля свого старшого брата Вільяма, коли він сказав свої весільні обітниці і зробив Кейт Міддлтон своєю дружиною. Обидва чоловіки виглядали розумними та красивими у своїх червоних, чорних та золотих військових мундирах, які були спеціально зроблені для історичного дня, пише Мirror.

Однак Гаррі вніс переробку в наряд "Блюз та роял" домогосподарства "Кавалерія", попросивши вшити таємну кишеню.

Кравець Kashket & Partners, який зробив вбрання Гаррі та Вільяма, а також наряди для хлопчиків, прийняв виклик, і їх робота означала, що маленьке відділення, прикріплене до золотої манжети, неможливо було побачити.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Принц Гаррі забажав носити кільце в кишені штанів або жакетів, але тонкий костюм Гаррі зробив це неможливим.

Це означало, що йому потрібно десь інше, щоб покласти золоте кільце, яке Вільям мав одягти на палець Кейт під час церемонії.

Речник Kashket & Partners зазначив: "Гаррі, усвідомлюючи, що він буде махати натовпу, побоювався, що він може кинути кільце, і захотів секретне відділення".

Королівські брати хотіли, щоб день пройшов без особливих напружень і вирішили, що це буде найкращий варіант.

Гаррі виголосив зворушливу промову на приватному вечірньому прийомі. Він також виступав майстром церемоній і став на ноги перед 350 найближчими друзями та родиною пари.

За словами гостей, очі були на мокрому місці, коли Гаррі звернувся до Вільяма і сказав йому: "Наша мати так пишається тобою". Гаррі сказав лише кілька слів, але це було настільки емоційно, що вся зала вибухнула оплесками.

Нагадаємо, принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."