У Британії склали рейтинг найромантичніших поцілунків. Так, рейтинг очолили представники королівської родини країни. Зокрема, британці назвали весільний поцілунок принца і принцеси Уельських на балконі Букінгемського палацу найбільш пам'ятним в історії.

Для визначення найромантичніших поцілунків було проведено спеціальне опитування серед жителів Великобританії на замовлення каналу HISTORY. Більшість опитуваних назвали поцілунок принца Чарльза та принцеси Діани Спенсер під час їх весільної церемоній найбільш пам'ятним в історії. Варто зазначити, що у 1981 за ним спостерігали 750 мільйонів глядачів.

Однак цього поцілунку взагалі могло не відбутися. Подружжя поцілувалося, оскільки вони забули зробити це в кінці церемонії.

Друге місце у рейтингу посів весільний поцілунок принца Вільяма з Кейт Міддлтон. За весіллям цієї пари спостерігав увесь світ. Тоді Міддлтон обрала сукню, яка надовго стала найбільш трендовою серед наречених.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Третє місце посіли герцоги Сассекські. Весільний поцілунок принца Гаррі і Меган Маркл закарбувався у серцях мільйонів британців.

Крім членів королівської сім'ї, в рейтинг потрапили – герої однойменного мультфільму Леді і Бродяга, а також співачка Мадонна і Брітні Спірс, які поцілувалися на сцені однієї з музичних премій 16 років тому.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон повторила легендарний образ принцеси Діани під час королівського туру: нереальний шарм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон і принц Вільям забралися в Гімалаї заради благої мети: повторили подвиг Діани.